کتابی برای آشنایی بیشتر با رابطه‌ی شمس و مولانا+نگاهی به کتاب تاب‌آوری در زندگی روزمره


یکم.خوش‌قدمی

امروز تمرینات کاردرمانی‌ آنلاینمان با مدیریت دکتر فروتن تمام شده بود و صحبت‌های آخر بود که متوجه پیام آقای یزدانی مدیر اجرایی مدرسه‌ی آنلاین ترجمه شدم. پیام تبریک به همراه فوروارد پست انتشار کتابِ “تاب‌آوری در زندگی روزمره” بود. ترجمه‌ی کتاب تاب‌آوری تکلیف چند‌ماهه‌ی دوره‌ی پرورش مترجمی با استادی آقای سلیمانی‌پور بود. دوره‌ی خوب و مفیدی بود البته برای دائمی کردن آموخته‌هایم لازم است دوباره مطالب را مرور کنم و به کار بگیرم.

آقای دکتر فروتن همکلاسی‌ جوانم اولین فردی بود که در جریان قرار گرفت. احساس می‌کردم برایم خوش‌قدم است. خوش‌قدم‌ها که فقط خانم نیستند.

عصر هم طاقت نیاوردم و در وبینار مدرسه‌ی نویسنده‌ساز خبر را دادم و استاد کلانتری یک دهه‌هفتادی خوش‌ذوق دیگر تشویقم کرد. در جواب تشویق‌شان گفتم:«شما در همه‌ی آثار ما حضور دارید.» و این سخن را به گزافه نگفته بودم. آشنایی‌م با مدرسه‌ی آنلاین ترجمه با میانجی‌گری خانم هانیه علیایی بود. هانیه جان مترجم زبردست را هم در مدرسه‌ی نویسنده‌ساز شناخته بودم.

امروز از آن روزهای خوب بود. صبح همزمانی خواندن فصل داستان‌سرایی با پست “تسلی در فرهنگ مکتوب” پریسا سعادت کیفورم کرده بود. شب هم با جلسه‌ی آنلاین خوب “نگاهی به ویژگی‌های معلم نوجوان”  سحر جان عسگری آغاز شده بود. با دورهمی کتابخوانی کتاب تفکر انتقادی آقای دکتر فروتن ادامه پیدا کرده بود.

وسطا هم آزادنویسی،  گاه‌شمارنویسی و خلاصه‌نویسی کرده بودم. روز خوبی که به لطف خدای منان خوب شروع شده بود و خوب ادامه پیدا کرده بود.

۱۴۰۳.۱۱.۱۷

دوم. نگاهی به کتاب تاب‌آوری در زندگی روزمره  در وبینار نویسنده‌ساز

 روز جمعه  19 بهمن 03 در بخش دوم کارگاه کتابنام استاد کلانتری کتاب تاب‌اوری در زندگی روزمره را نشان داد که بین کلاس رفته بود و خریده بود. این گونه استاد شد اولین خریدار کتابم. توی دلم از طرف کتابم خواندنم:«اگه اولین خریدارم تو باشی😊». استاد وسط صحبتش هم فرمود که هفته‌ی بعد آماده باشم و در وبینار نویسنده‌ساز گفت‌وگویی درباره‌ی کتاب داشته باشیم.

وبینار نویسنده‌ساز شنبه به ساعت 22 مؤکول شد. در ساعت 22 استاد با حالی ناخوش و گلودرد وبینار را آغازید. ابتدا کتاب “بی من مرو” جهت آشنایی بیشتر با رابطه‌ی شمس و مولانا را معرفی کرد و سپس گفتگوی من و استاد درباره‌ی کتاب تاب‌آوری در زندگی روزمره آغاز شد. اما چشم‌تان روز بد نبیند با اینکه با نت ایرانسلم وصل شده بودم که پایدارتر باشد چندبار قطع و وصل شد جوری که به تعریف جدیدی درباره‌ی تاب‌آوری رسیدم:

«تاب‌آوری یعنی نت ایرانسلت هم یاری نکنه و بارها صحبتت قطع بشه ولی به لطف استاد حرفایی که می‌خواستی بگی رو جا نندازی.»

می‌توانید 103مین وبینار نویسنده‌ساز را با عنوان “کتابی برای آشنایی بیشتر با رابطه‌ی شمس و مولانا+نگاهی به کتاب تاب‌آوری در زندگی روزمره” را در این لینک تماشا کنید.

اسکرین شات از وبینار نویسنده‌ساز مربوط به کتابم
کتابی برای آشنایی بیشتر با رابطه‌ی شمس و مولانا+نگاهی به کتاب تاب‌آوری در زندگی روزمره

سوم. بلاخره کتاب روی سایت نشر مهرگان خرد هم رفت

از همان 17 بهمن که آقای یزدانی خبر انتشار کتاب را داد روی مخ ادمین محترم کانال تلگرامی نشر مهرگان خرد رفتم که کی کتاب می‌رود روی سایت تا در سایتم تبلیغش را بکنم. بنده خدا هم فرمود چند روز آینده. یک بار هم عکس جلد خواستم بنده خدا به جای تصویر خام چند تصویر که خودشان آماده کردند را فرستاد. من رویم نشد که بگویم من تصویر خام می‌خواهم. آخر می‌خواستم با فرمت تصویری که مهندس رستمی برای سایر کتابهایم کار کرده بود فایل را آماده کنم.

بلاخره در یوم‌الله 21 بهمن کتابم در سایت نشر مهرگان خرد هم قرار گرفت.

گرچه ممنون می‌شوم به صفحه‌ی کتاب تاب‌آوری در زندگی روزمره در سایت خودم هم سربزنید.

1403.11.22

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *