تب و تاب هوش مصنوعی و مخصوصاً chatGPT داغ شده است. من هم دوست ندارم از قافله عقب بمانم وقتی ایمیل خودم را OpenAi  شناسایی و در جا بلاک می‌کند از طریق نامبرلند مستقیم اکانت آن مجموعه‌ی فخیم را می‌گیرم و حتی من که تا به حال دم به تله‌ی فیلترشکن‌های پولی نداده بودم، فیلترشکن هم می‌خرم و می‌روم تا  با روش آقای دکتر بشاش چکیده کتاب تولید کنم.

تا وارد chatGPT می‌شوم باز انگاری متوجه می‌شود با فیلترشکن وارد شده‌ام فوری deactivate ام می‌کند. ولی کور خوانده من  قصد ندارم کوتاه بیایم برای همین با ربات هوشمند رایگانی  که آقای دکتر رسولی در کانالش معرفی کرده وارد می‌شوم وارد گود می‌شوم.

در ربات دستور زیر را وارد می‌کنم:

Create a detailed summery of the book “Mastery 2012 “. Create a list of take ways and also some actionable items make the summary suitable for audio conversation.

متن خروجی را می‌توانید در این لینک مشاهده کنید:

 

با گوگل ترنسلیت عزیز ترجمه می‌کنم و کمی ویرایشش می‌کنم و متن زیر می‌شود آنچه که هوش مصنوعی فعلاً از چکیده و نکات کاربردی کتاب چیرگی گفت:

 
“چیرگی” کتابی است که توسط رابرت گرین در سال 2012 نوشته شده است. نویسنده استدلال می کند که هر کسی می تواند در صورتی که مراحل درست را دنبال کند می تواند در یک مهارت یا زمینه چیرگی پیدا کند. این کتاب به سه بخش تقسیم شده است: کشف ندای درونی، کارآموزی و چیرگی.

در قسمت اول، گرین بر اهمیت کشف ندای درونی واقعی شما تاکید می کند. او پیشنهاد می کند که برای یافتن ماموریت  واقعی خود در زندگی، باید از تمایلات و علایق طبیعی خود پیروی کنید. او همچنین به خوانندگان توصیه می کند که در پیگیری مهارت خود صبور و پایدار باشند.

بخش دوم کتاب به کارآموزی می پردازد. گرین معتقد است که بهترین راه برای رسیدن به چیرگی یادگیری از یک استاد در زمینه انتخابی شماست. او پیشنهاد می کند که برای کسب دانش و تجربه باید مشاهده کنید، تمرین کنید و آزمایش کنید. او همچنین بر اهمیت یافتن مربی که بتواند شما را در سفر راهنمایی کند، تاکید می کند.

بخش پایانی کتاب در مورد دستیابی به چیرگی است. گرین پیشنهاد می کند که چیرگی یک فرآیند مادام العمر است و هرگز نباید یادگیری و رشد را متوقف کنید. او همچنین به خوانندگان توصیه می کند که شکست را پذیرفته و از آن به عنوان یک فرصت یادگیری استفاده کنند.

برخی از نکات کلیدی این کتاب عبارتند از:

  • ماموریت واقعی خود را با پیروی از علایق و تمایلات طبیعی خود کشف کنید.
  • یک مربی پیدا کنید که بتواند شما را در سفر به سمت چیرگی راهنمایی کند.
  • مشاهده، تمرین و آزمایش برای کسب دانش و تجربه.
  • شکست را بپذیرید و از آن به عنوان یک فرصت یادگیری استفاده کنید.
  • چیرگی یک فرآیند مادام العمر است و هرگز نباید یادگیری و رشد را متوقف کنید.

برخی از موارد کاربردی که خوانندگان می توانند از کتاب بگیرند عبارتند از:

  • تمایلات و علایق طبیعی خود را برای کشف ماموریت واقعی خود شناسایی کنید.
  • به دنبال یک مربی در زمینه انتخابی خود باشید که بتواند شما را در سفر به سمت چیرگی راهنمایی کند.
  • به طور منظم تمرین کنید و تکنیک های جدید را برای کسب دانش و تجربه آزمایش کنید.
  • شکست را بپذیرید و از آن به عنوان یک فرصت یادگیری برای بهبود مهارت های خود استفاده کنید.
  • با جستجوی چالش ها و فرصت های جدید برای رشد، پیوسته یاد بگیرید و رشد کنید.

 

مطالب مرتبط:

پنجاه نکته‌ی اول از کتاب چیرگی

تکمله؛ آجرهای چیرگی‌ات را روی هم بچین

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *