نوجوان وزیر 4: پیامدهای تصمیم‌های احمقانه


نوجوان وزیر عزیز

پیش از اینکه ویژگی‌های یک تصمیم احمقانه را بگویم از کارگاه مهارتهای زندگی می‌گویم که چهارشنبه و پنج‌شنبه هفته‌ی گذشته شرکت کردم.

عنوان کارگاه مهارت رابطه با نوجوان و جوان نسل z شد. استاد یک‌سری مطالب تئوری گفتند که از آنها می‌گذرم. بخش جالب کارگاه دو تا ویدئو از گروه آریا بود که از تفسیر اولی به خواسته‌های نسل  z رسیدند:

  1. فحش ممنوع، ۲. امنیت، ۳. برچسب ممنوع، ۴. سوژه‌گرایی ممنوع، ۵. ایجاد فرصت برای تلاش و دیده شدن و ۶. فراموش نکردن دوران بچگی خود.

با عناوین و روش‌های مختلف از جمله تست شکاف نسلی متوجهمان کردند که با کسب شناخت و مهارت است که می‌توانیم وارد دنیای شما شویم تا با هدایت و حمایت بتوانیم از شما و خود مراقبت کنیم.

در اواخر کارگاه هم ویدئوی دوم گروه آریا که با همکاری موسسه مأوا اجرا کرده بودند را نشان دادند.

راستی طبق تقسیم‌بندی سنی که استاد در اسلایدهایشان آورده بودند من جزء نسل آداب و سنن (دهه پنجاهی و نسل x) حساب می‌شوم. اما خودم را حالا نه نسل Z که دیگر جزء نسل y ها (1373-1359) می‌دانم. آخر گفته‌اند دلت جوان باشد. به نظر شما این طور نیست؟

اما بپردازیم به ویژگی‌ها و پیامدهای تصمیمات احمقانه

اگر تصمیم شما یکی از پیامدهای زیر را به دنبال داشت تصمیم شما احمقانه حساب می‌شود و بهتر است برای پیشگیری از این گونه پیامدها یاد بگیرید خودتان با مشورت با صاحب نظران با دانستن عواقب تصمیم بگیرید نه تحت تأثیر جو دوستان:

نرسیدن به اهداف

ناامیدکردن خود و دیگران

وارد کردن آسیب جسمانی به خود و دیگران

قطع روابط

بروز مشکل در مدرسه

بروز مشکل در رابطه با والدین

مشکل پیدا کردن با قانون

معروف شدن به بدی، طوری که دیگران بخواهند از شما فاصله بگیرند.

دوست خوبم ممنون که با من همراه بودی. منتظر نامه‌ی بعد با عنوان “سبک تصمیم‌گیری من چیست؟” باش.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *